سوله ارزان - سوله|سوله سازی|ساخت سوله|سوله سبک|فروش سوله
554
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-554,single-format-standard,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

سوله ارزان

سوله ارزان

سوله ارزان: سوله سازه ای است که برای مکان های سر پوشیده و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه دارای سقفی شیب دار با مقاومت و کیفیتی بالا می باشد و معمولا قیمت این نوع سازه در مقابل کیفیتی که دارا می باشد بسیار عالی می باشد. سوله ها در واقع جایگزین مناسبی برای سازه های بتنی هستند. چرا که استفاده از سازه ی سوله بسیار ارزان تر، با کیفیت تر و مناسب تر می باشد. سوله ها در مکان های مختلفی اعم از مرغداری ها، کارخانه ها، تولیدی ها و بسیاری از مکان های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع سوله

سوله ها به سه گروه کلی تقسیم می شوند که شامل سوله های خر پایی، سوله های یو بی ام و سوله های تیر ورقی می باشد. هر کدام از این نوع سوله ها دارای قیمت های خاص خود می باشند  در این بین سوله های خرپایی دارای تفاوت هایی می باشند.

سوله ارزانچه نوع سوله ای ارزان است؟

سوله ی ارزان در واقع به صورت دست دوم می باشد. سوله های دست دوم ممکن است با رنگ مجدد باشند اما قیمت انها به میزان فولاد مصرف شده و کیفیت آن بستگی دارد. سوله ای که برای بار دوم مورد استفاده قرار می گیرند باید سوله ی اولیه با استفاده از مصالح مرغوب ساخته شده باشد. قیمت سوله دست دوم معمولا بر اساس میزان تخریب سوله اولیه، کیفیت سوله و میزان فولاد و به کار رفته و نرخ روزانه بستگی بستگی دارد. افرادی که اقدام به خرید سوله ی دست دوم می کنند باید سوله ی مورد نظر را به متخصصین و مهندسین حرفه ای سپرده و محاسبات لازم روی آنها انجام گیرد.

سوله های سبک خر پایی

سوله های خر پایی از مدرن ترین نوع سوله ها می باشد. این سوله نسبت به سوله های دیگر نیز دارای مزیت های بسیار زیادی می باشد به طوری که در صنعت سوله سازی پر کاربرد ترین نوع سوله می باشد. این سوله دارای کیفیت بالا، دهانه ی گسترده، طراحی زیبا و دلخواه، مقاومت عالی و وزن کمی می باشد. شاید در صورت شنیدن این مزایا قیمت این سوله گران به نظر برسد اما این گونه نبوده وقیمت سوله خر پایی به دلیل وزن کم بسیار پایین می باشد.

 

انواع سوله, بازار سوله, چه نوع سوله ای ارزان است؟, ساخت سوله, سوله ارزان, سوله کم هزینه, سوله های تیر ورقی, سوله های خرپایی, سوله های دست دوم, سوله های سبک, سوله های سبک خر پایی, سوله های یو بی ام, فروش سوله, مکان های سر پوشیده و صنعتی

قیمت ساخت سوله

قیمت ساخت سوله:

ساخت سوله :

۱٫     وزن سازه:  که براساس اندازه دهانه سوله و نوع کاربری و منطقه نصب سوله متغیر است که باعث تغییر قیمت سوله می شود

۲٫     تغییر قیمت فولاد:

قیمت فولاد به صورت جهانی تغییر می کند و کارخانه ها براساس قیمت روز اقدام به خرید می کنند که این موضوع باعث نوسان قیمت سازه ها می شود که اغلب فولاد st37 به کار برده می شود.

۳٫     طراحی سوله:

طراحی سوله ها مختص مشتری خاص است و می توان ویژگی های دیگری را به آن اضافه کردکه وجود افراد متخصص در این زمینه باعث کاهش هزینه های ساخت می شود.

۴٫     هزینه های ساخت اسکلت سازه:

·        استفاده از گیوتین برای برش ورق

·        استفاده از دستگاه cnc

·        استفاده از دستگاه جوش زیرپودری

·        تست جوش قطعات

·        تمیز کردن سطح تیرورق

·        رنگ آمیزی دولایه جهت حفاظت از زنگ زدگی و افزایش مقاومت ورق

که کیفیت  هر یک از مراحل بالا روی قیمت سازه موثر است.

فاکتورهای موثر در قیمت ساخت سوله :

۴٫استفاده از نیروی متخصص:

نیروهای متخصص جهت ساخت سازه عبارتند از:برشکار- مونتاژکار- قطعه زن – جوشکار- نیروی سند بلاست- نیروی رنگ کار- نیروی کار برای بارگیری

۵٫مواد مورد استفاده جهت ساخت:

برای ساخت سوله ها از ورقهای پروفیل، نبشی، عایق ها، میلگرد، پیچ ومهره و… استفاده می کنند که کیفیت مواد مورد استفاده روی قیمت سازه تاثیر می گذارد.

۶٫استفاده از افراد متبحر برای نصب سازه:

برای نصب سوله ها نیاز به گروهی است که تجربه کافی در این زمینه را داشته باشد تا بعدها سازه دچار مشکل نشود که این موضوع هم روی قیمت تاثیر می گذارد.

۷٫ پوشش دیوارهای کناری:

با توجه به نوع پوشش مورد استفاده (ساندویچ پانل یا دیوار بلوکی) هزینه ها متغیر است .

۸٫کفسازی سوله:

ضخامت و استحکام بتن مورد استفاده بر روی هزینه ساخت تاثیر می گذارد و امروزه برخلاف گذشته اهمیت بیشتری دارد.

استفاده از افراد متبحر برای نصب سازه, استفاده از نیروی متخصص, پوشش دیوارهای کناری, تغییر قیمت فولاد, طراحی سوله,فاکتورهای موثر در قیمت ساخت سوله, قیمت ساخت سوله, کفسازی سوله, مواد مورد استفاده جهت ساخت, وزن سازه

محاسبه هزینه ساخت سوله

محاسبه هزینه ساخت سوله : مجموعه ها و شرکت های زیادی در زمینه ی ساخت سازه های فلزی اشتغال دارند اما ساخت این نوع سازه های فلزی به دانش و مهارت خاصی نیاز دارد و هر مجموعه ای با هر سطح مهارت قادر به ساخت این سازه ها نیست .

مرحله نخست در ساخت سوله طراحی آن می باشد در بحث طراحی سوله آن چه که مهم به نظر می رسد نوع کاربری آن است متقاضی در ابتدا باید اطلاعاتی از قبیل نوع انتظار خود از سوله و نوع  کاربری آن را در اختیار سازندگان قرار بدهد تا مجموعه با شناسایی همه جانبه نیازهای مشتری سازه ای متناسب ارائه بدهد . طراحی غیر اصولی این سازه های قدرتمند سبب کاهش چشمگیر مقاومت آن می گردد که در مقابل حوادث احتمالی آسیب های شدیدی به سازه وارد خواهد شد .

مرحله بعد ساخت سازه می باشد . سازه از اجزایی چون :

  • قاب اصلی
  • سگراد
  • استرات
  • بادبند
  • ستون
  • رفتر
  • پرلین
  • وال پست
  • پیچ و مهره
  • سایبان
  • سینه بند

تشکیل شده اند این اجزا با اصول و ساختار خاصی به روش هایی از قبیل :

  • خرپایی
  • تیرورقی
  • UBM

ساخته می شوند پس از ساخت که توسط مهندسین و تکنسین های سازه صورت می گیرد نوبت به رنگ کاری و تمیزکاری سازه می رسد . تمامی موارد شرح داده شده در بالا در کارخانه صورت می پذیرد و در انتها سازه به زمین در نظر گرفته شده منتقل می گردد و به وسیله پیچ و مهره و.. به هم متصل شده و سازه ای ایمن و مستحکم ساخته می شود .

سوله ها سازه هایی فلزی ارزان قیمت هستند که در موارد بسیار زیادی کاربرد دارند

تعیین قیمت و هزینه های نهایی سوله به عامل متعددی بستگی دارد:

  • ابعاد ظاهری سوله ( عرض ,طول و ارتفاع سوله )
  • منطقه ی احداث سوله
  • ابعاد دهانه سوله
  • بارهای اضافی و تحمیلی ( هم چون جرثقیل های نصب شده )
سوله, سوله ارزان, سوله سبک, محاسبه هزینه ساخت سوله, هزینه ساخت سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه